Vjerovatno se veliki dio publike kod nas sjeća serije «Muñeca Brava», koja je višestruko nagrađivana argentinska telenovela. Prikazivana je u više od 80 zemalja širom svijeta i praktično u svakoj je postigla ogroman uspjeh. I kod nas je držala publiku «zalijepljenu» uz TV ekrane...

U regiji je nakon prvog emitiranja stekla veliku popularnost. Sve je zanimalo šta se događa između djevojke divlje ljepote Milagros (Natalia Oreiro) i Ive (Facundo Arana), koji je mamio uzdahe mnogih djevojaka svojom pojavom i šarmom.

Muzička tema serije bio je hit Natalie Oreiro «Cambio Dolor» (Mijenjam bol), koji ima desetine miliona pregleda na Internetu.

Natalia Oreiro (41) kasnije se više fokusirala na filmske uloge, a danas o njoj ponovo pišu svjetski mediji.

Naime, ona je pred Mundijal u Rusiji snimila pjesmu «United by Love» (Ujedinjeni ljubavlju), prvu od dvije posvećene najvećem svjetskom nogometnom takmičenju, koje uskoro treba početi, a na kojem Urugvaj, Argentina, ali i druge južnoameričke selekcije imaju velike ambicije.

U video klipu za pjesmu, koji je režirao Pucho Mentasti, Argentinac s velikim iskustvom, uglavnom u oglašavanju, Oreira se vratila svojoj dugoj kosi (koju je bila  skratila zbog druge uloge) i obukla haljinu inspirisanu tradicionalnom ruskom narodnom nošnjom.

Natalia Oreiro i Ivo