Brak turske zvijezde sapunicia Gökce Bahadır, najpoznatije po ulozi u Leyle Tekin u turskoj televizijskoj seriji "Kad lišće pada", s glumcem Alijem Sunalom u pravom smislu te riječi bio je kao sapunica.

Iako je brak i razvod godinama iza njih, udala se za Sunala 2011. godine, a rastali su se 2012. godine, mediji su se raspisali o bračnoj zajednici koja je potrajala tek godinu dana, a glumica je tada ispričala kako su se razveli mirno jer im nije išlo.

Istina je, čini se,  puno drugačija.

Naime, izvori bliski glumici tvrde da je Gökce prevarila supruga, i to s njegovim ocem Kemalom Sunalom, u međuvremenu preminulim, poznatim turskim zavodnikom.

Gökce Bahadır SKANDAL 1

Foto: Kemal i Ali Sunal

Prema pisanju turskih medija, navodno ih je Ali uhvatio u svojoj kući kada se vratio s puta dva dana ranije nego što je najavio.

- Kemal je bio veliki zavodnik. Njih su se dvoje upustili u aferu svega nekoliko dana nakon što joj je postao svekar. Među njima je dugo postojala privlačnost, a nije ju spriječila ni činjenica što je stariji od nje 30 godina - pišu turski mediji.

POVEZANO
Halit Ergenç kao Sulejman VeličanstveniMNOGI BI SE MOGLI ŠOKIRATI: Pogledajte kako danas izgleda Halit Ergenç iz "Sulejmana Veličanstvenog"